On(one)line training

communicatie op één lijn


ON(ONE)LINE

Wil jij verschil maken? Leren hoe je een angel uit het conflict kan halen zodat mensen weer op één golflengte met elkaar kunnen communiceren? Het zelf kunnen oplossen, naar tevredenheid?

Schrijf je dan nu in voor de ON(ONE)LINE training.

  • Leer hoe je de angel uit een conflict kunt halen
  • Doorbreek de impasse
  • Communiceer over datgene waar het “echt” over gaat
  • Ontdek de sleutel naar vrijheid en toch samen
  • Direct aan de slag met thema’s die voor jou belangrijk zijn
  • Ontdek de toepassing, ongeacht de aard van het probleem

Samen met de onderwijskundigen van STUDYTUBE  hebben we deze training gerealiseerd. En daar zijn we heel erg trots op. Online, met als doel voor heel veel mensen de waardevolle tools en inzichten beschikbaar te maken. Zodat we leren weer op één lijn met elkaar te kunnen communiceren, daar waar we het even vergeten zijn of waar het even niet lukt.
Een training die je in je eigen tijd, op jouw moment kunt doen.

Studiebelasting: 3-6 uur
Kosten: €375,00 inclusief BTW

Meld je direct aan en ga aan de slag. Maak het verschil in jouw leven, in het leven van je familie, vrienden, buurt, werk, land waar je woont.

Chiquita legt subtiel de vinger die wijst naar een ander terug naar je zelf. Jij bent zelf in staat conflicten te beëindigen. Heldere theorie en veel praktische hulpmiddelen om meteen mee aan de slag te gaan. Nuttig voor professionals, maar ook voor iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. Doen!!!

Toine
Toine directeur IXORG, ondernemer

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel van welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflict oplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes. Aanrader!

Madeleine
Madeleine makelaar

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Door conflictoplossing: begin zelf! ervaar je hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita Welmerink in kleine overzichtelijke stappen die je kunt nemen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Hanneke
Hannekegroepsleerkracht basisonderwijs

Er wordt duidelijk gemaakt dat er meer kanten/waarheden aan een conflict zitten. Begin bij jezelf en verbeter de wereld.

Angela V

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top! En de naam van haar bedrijf: Wel-come is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten! Groetjes Sylvia

Sylvia K.

Aan het begin van de training had ik nog wat vraagtekens of dit iets voor mij is, in de loop van de training valt het kwartje. Mooie theorie die door praktijkvoorbeelden helder gemaakt wordt en een paar leuke video intermezzo’s. Wel belangrijk om ‘open minded’ aan de training te beginnen. Ik heb er een paar beginselen geleerd die ik ook echt direct heb toegepast.

Yvo M