Masterclass Transformatieve Conflictoplossing

TOP1DAY

 28 januari 2020 (vol)
30 januari 2020 (vol) of 7 februari

kennismaking met de kunst van transformatieve conflictoplossing

MASTERCLASS TRANSFORMATIEVE CONFLICTOPLOSSING
(mediation & life coaching)

Een TOP dag om kennis te maken met de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Een dag om je persoonlijk te ontwikkelen. Om te ontdekken dat je onafhankelijk van iemand anders problemen kunt oplossen. Zelf en naar tevredenheid!

Een “must” voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Niet omdat het moet, wel omdat het mogelijk is.

We herkennen allemaal gevoelens van onmacht. Het gevoel ergens als een berg tegenop zien of ergens onzeker over zijn. Het lijkt alsof je het maar moet nemen zoals het is. Maar het kan echt anders. En wat nu zo ongelofelijk prettig is dat dat kan onafhankelijk van anderen of de omstandigheden. Hoe prettig is dat?!

Tijdens deze dag ga je zien en ervaren wat er precies in de weg zit. Waar het in de communicatie over gaat. Wat we wel communiceren en wat niet. Je krijgt inzicht hoe je het probleem zelf kunt oplossen voor jezelf en /of  anderen zodat je het gevoel hebt weer verder te kunnen. In vrijheid, met energie, vertrouwen en plezier. Zonder egoïstisch te zijn of onverschillig. Integendeel.

Wil je het anders? Het kan anders!

Het is niet de berg die we moeten overwinnen, maar onszelf
Sir Edmund Hillary

“Een zeer inspirerende workshop die voor mij heeft bijgedragen aan mijn eigen bewustwording. Welke rol speel ik in relaties; hoe kan ik werkelijk een bijdrage zijn en uit de oordeelsvorming blijven? Ik heb concrete handvatten gekregen en veel inspiratie opgedaan. Het was een bijzondere bijeenkomst. Resultaatgericht en effectief. Smaakt naar meer!”
Lily van Diepenbrugge
arbeidsdeskundige
Ik voel me vaak machteloos wanneer mensen niet hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Heerlijk om te ontdekken dat ik anderen niet nodig heb om mijn eigen probleem over die situatie op te kunnen lossen. Zonder dat ik hoef te schikken of moet toegeven. Integendeel ik zit weer aan het stuur van mijn project. En ik weet mensen mee te krijgen, zonder frustratie. Aanrader!”
interimmanager

RESULTAAT

  • inzicht in eigen patronen
  • begrijpen hoe jij zelf het kunt oplossen
  • onafhankelijk van anderen
  • communiceren waar het echt over gaat
  • ontdek wat er onbewust speelt
  • communicatie weer op één lijn
  • aan het stuur van je eigen leven
  • effectief en duurzaam oplossen: van moeten naar ontmoeten.

PERMANENTE EDUCATIE

Aan deze workshop worden punten toegekend door MfN, NOvA, KNB. We informeren je graag.

LOCATIE

De Hooimijt – Flessenbergerhoeve
Flessenbergerweg 55
8191 LH Wapenveld

vanharte@wel-com.nl
T 038 4440676

DATA

28 januari 2020 (VOLGEBOEKT)
30 januari 2020 (VOLGEBOEKT)
7 februari 2020

Van 10.00 – 17.00 uur.

PRIJS

€ 395,- excl. btw
Inclusief lunch