Page content

Accreditatie en registratie

Accreditatie en registratie


MfN (MEDIATORS FEDERATIE NEDERLAND) 

De opleiding tot (transformatief) mediator & life coach is erkend door Mediatorsfederatie Nederland (MfN), voorheen het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond heb je de mogelijkheid om je te laten registreren in het register van het MfN. Dit vraagt nog het afleggen van een examen, de schriftelijke kennistoets. Daarnaast dien je nog een vaardighedentoets te doen, het assessment. Je bent dan MfN registermediator.

Meer informatie vind je op:
www.mediatorsfederatienederland.nl
www.mediationtoets.nl

ITCO (INSTITUUT VOOR TRANSFORMATIEVE CONFLICTOPLOSSING)

De TOPopleiding tot (transformatief) mediator & life coach is tevens erkend door de stichting Instituut voor Transformatieve Conflictoplossing (ITCO).

Wanneer je de TOPopleiding met succes hebt afgerond, dan heb je de mogelijkheid om je te laten registreren in het register van ITCO, als geregistreerd TCO coach/mediator.

Meer informatie vind je op:
www.instituut-itco.nl

Permanente Educatie

Verschillende trainingen/opleidingen komen in aanmerking voor punten in het kader van de permanente opleiding.

  • MfN: Mediators federatie Nederland.
    Na het afronden van de opleiding en het afleggen van een kennistoets en vaardighedentoets kunnen deelnemers zich laten registreren als MfN register mediator.
  • ITCO: Internationaal Instituut voor Transformatieve Conflictoplossing. Deelnemers die de TOPopleiding transformatieve mediation & life coaching met succes hebben afgerond, kunnen zich registreren bij ITCO en hebben het predikaat Reg. TCO coach/mediator.
  • NOvA: Nederlandse Orde van Advocaten.
  • KNB: Koninklijke Notariële Broederschap
  • KNMG: Koninklijk Nederlands Medisch Genootschap/artsenfederatie

We informeren je graag.

vanharte@wel-com.nl
T 038 4440676