Webinar: De Kunst van Transformatieve Conflictoplossing

Online | 18-12-2018

CONFLICTEN? HEEL GEWOON!

Misschien vind je het vervelend, maar de realiteit laat zien dat conflicten heel normaal en menselijk zijn. Iedereen heeft er mee te maken. Het gevoel van machteloosheid, in een relatie, op je werk of een bepaalde situatie waarin je je bedreigd, onveilig of onzeker voelt is vast en zeker herkenbaar. Ogenschijnlijk lijkt het alsof je afhankelijk bent van een ander om het onderliggende probleem op te kunnen lossen. Maar is dat ook waar? Hoe zou het zijn om zelf iets te kunnen doen?

In deze speciale masterclass laat ik je zien welke stappen er nodig zijn om tot een duurzame oplossing te komen. Je maakt kennis met de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Een methodiek die overal toepasbaar is, zakelijk of privé. Overal zijn mensen en waar mensen zijn,  zijn er ook conflicten. Heel normaal en gewoon. Buitengewoon is het om daarin verschil te kunnen maken.

Wanneer?

Op 18 december om 20.00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze masterclass. Het is online. Wat je er voor nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding. Pen en papier. Het wijst zich van zelf.

Klik hier voor meer informatie