Workshop Effectieve Conflictoplossing

Online | 18-07-2019

Doorbreek de impasse en haal de angel uit een conflict

Live online workshop, je gaat direct aan de slag!

ONLINE WORKSHOP TRANSFORMATIEVE CONFLICTOPLOSSING
(mediation & life coaching)

We hebben er allemaal mee te maken. Situaties waarin je je machteloos voelt.
Heel normaal en menselijk.

Soms praat je er over en los je het op. Soms heb je het gevoel dat je moet vechten of vluchten. Soms negeer je het en hoop je op betere tijden.

Ik heb lang gedacht dat je er maar mee moet leven. Gewoon doorgaan en niet zeuren. Bovendien had ik als advocaat een wetboek in de hand waarmee ik dacht dat ik vele issues kon oplossen. Echt oplossen deed ik het echter niet. In het beste geval kwam er een mooie schikking uit. Maar een oplossing waarmee alle betrokkenen 100% tevreden mee zijn, dat leek onmogelijk.

Totdat ik ontdekte dat het echt heel anders kan. En dat dat wel mogelijk is. Dan wint iedereen! Wat een verademing. En het is zoveel eenvoudiger dan je denkt.

Het begint bij jezelf en dat is goed nieuws, want dan kun je ook iets!

En wat zo gaaf is, je hebt een ander er niet voor nodig. Wel inzicht en tools waarmee je uit de impasse kunt komen. En dat begint met bewust te worden van de wijze hoe we waarnemen. En wat we waarnemen. Bijvoorbeeld hoe we naar een kopje kijken. Zie je een kopje met of zonder oor? Het is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Maar hoe zit dat met alles waarvan we niet bewust zijn wat we waarnemen en toch voor waar aannemen? Super interessant om daar achter te komen.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring als trainer, mediator en coach. Ik heb een methodiek ontwikkelt waarmee je op heel effectieve wijze bewust wordt van dat wat er onbewust in de weg zit. En niet alleen dat. Ik heb ontdekt hoe je dat (zelf) kunt oplossen. Dan voel je je weer vrij en krijg je weer energie daar waar je het ontbeerde. De methodiek waarmee ik werk (de WELCOM-methode) is overal toepasbaar en bewezen effectief. Zowel zakelijk als privé.

Wil jij het anders? Wil je dit leren? Ontdekken dat jij dit ook kunt?
Je bent van harte wel-com!

Deze workshop geef ik live en online. Dat betekent dat je vanuit je eigen omgeving mee kan doen.
Je brengt in wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Zakelijk of privé.

Je gaat zien wat er precies in de weg zit en waar het in de communicatie echt over gaat. Je krijgt inzicht hoe je het probleem kunt oplossen onafhankelijk van een ander of de omstandigheden.

Je kunt mij alles vragen in een besloten online omgeving.

Doe je mee? Meer info en aanmelden