arrow_drop_up arrow_drop_down

Basiscursus Conflictoplossing

Ontvang 4 modules met de exacte 

(basis)methodiek die ik overal toepas,

en ga direct zelf aan de slag!

Van oneindig gedoe naar een oplossing waar jij tevreden mee bent.

Van advocaat naar mediator, dat was een keuze die ik niet zo maar maakte. De zekerheid van een vaste baan opgeven voor onzekerheid? Het werd me aan alle kanten afgeraden, maar niets hield mij tegen toen ik (in 2000) ontdekte dat conflicten zonder wetboek op te lossen zijn.

Mijn dossiers zijn dun gebleven en ik kan veel meer betekenen, met behoud van eigen energie.

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de Wetten van Conflictoplossing". In deze jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld, die ik moeiteloos kan toepassen op ieder conflict. Zakelijk of privé. Deze methodiek heb ik omgezet in de ideale basiscursus om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ontdek waar het in de communicatie echt over gaat en leer de angel uit een conflict te halen.

Wil je het anders? Het kan!


Waarom wachten?

Je kunt het zelf en ik help je graag.

€ 997,-
€ 397,-

Van conflict naar oplossing

In deze basis training krijg je inzicht in je eigen menselijke mechanisme bij het oplossen van conflicten. Hoe komt het dat je met de één gemakkelijk kan samenwerken en met de ander helemaal niet. En vooral wat je zelf anders kunt doen, zodat het werkt. In vrijheid en zonder toe te geven. 

Wil je een oplossing waar jij zelf allereerst helemaal tevreden mee bent? Het kan! Heb je een open mind en ben je bereid op onderzoek te gaan?

Begin vandaag! Ontdek de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. En bevrijd jezelf van de onnodige ballast die een (on)bedoelde strijd met zich meebrengt.

Ontdek en leer je zelf beter kennen

Wanneer het niet helder is, dan ben je je eenvoudigweg niet bewust van wat er onbewust aan de hand is. Je kunt het antwoord zoeken bij een ander, maar dat lost niets op.
Bevrijd je zelf van de ballast en ontdek wie je bent.

null


Wat deelnemers zeggen

Een super duidelijke inhoud die Chiquita zeer menselijk en positief presenteert. Herkenbaar voor iedereen. Onze zelfwaardering groeit met de minuut omdat datgene wat we slecht aan onszelf vinden, heel normaal blijkt te zijn. Dus als bewustwordingsproces uitstekende cursus.

Erika H.

Chiquita legt subtiel de vinger die wijst naar een ander terug naar je zelf. Jij bent zelf in staat conflicten te beëindigen. Heldere theorie en veel praktische hulpmiddelen om meteen mee aan de slag te gaan. Nuttig voor professionals, maar ook voor iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. Doen!!!

Toine Beljaars, ondernemer

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Je ervaart hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita in kleine overzichtelijke stappen die je kunt nemen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Hanneke B., leerkracht  onderwijs

Ontdek de 4 modules uit deze Basiscursus Conflictoplossing

1. Begin bij het begin

Wanneer we iets als een probleem ervaren moet er al snel een oplossing komen. Zo zijn we eindeloos bezig met het vinden van oplossingen en zijn verbaasd wanneer dat niet lukt. In deze module beginnen we bij het begin en leggen het fundament voor een oplossing waarmee iedereen tevreden is. Het gaat je heel veel tijd en energie besparen wanneer je je goed voorbereid. 

Zonder de wil om het op te lossen, blijft het zoals het is. Wat zijn de belangrijkste vragen die bijna iedereen vergeet. Vragen die het fundament zijn voor een echte oplossing waar jij tevreden mee bent. Dat werkt voor jou, maar ook voor een ander. Dat noem ik succes. En dat is waar we voor gaan.

2. Je snapt het als je het door hebt

In deze module ontdek je waarom we elkaar soms helemaal niet begrijpen of verstaan. Je leert hoe emoties de communicatie vertroebelen en dat problemen zich kunnen opstapelen zonder dat het jouw bedoeling is. Wat is er voor nodig om je gehoord en begrepen te voelen. Hoe kom je terug in je kracht?

Met behoud van energie!

3. Waar zit de angel?

We zeggen veel, maar ook weer niet. Wat blijft er onbesproken en speelt wel een rol in de communicatie.
We gaan op zoek naar de angel, zodat je inzicht krijgt in datgene wat er onbewust onbesproken blijft.
Het wordt helder en je gaat begrijpen wat jouw geluk en vrijheid in de weg staat. Je krijgt inzicht in je eigen blinde vlekken en de patronen die je onbewust in stand houdt net als iedereen.

4. Doorbreek de impasse

In deze module leer je de impasse te doorbreken door in actie te gaan. Je haalt de angel er echt uit.
Dan voel je de opluchting en de vrijheid. Tegelijkertijd voel je je ook verbonden.
In de ruimte die is ontstaan is alles weer mogelijk en bespreekbaar.
Je kunt verder, zoals jij dat wilt. Je bereikt je doelen en resultaten in minder tijd en met meer plezier en voldoening. Win-win op alle fronten.
Dat is de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Geen kunstje, maar een kunst.

Geen kunstje

Vechten of vluchten?

Wat is het geschil?

Kun je het dromen?

Inzicht en bruikbare tools

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel va welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflictoplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes.

Aaanrader!

Madeleine Buise, makelaar

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top!
En de naam van haar bedrijf: Wel-com is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten!

Sylvia K.

Uiterst heldere en krachtige boodschap, je krijgt zelf tools in handen en dat biedt een ongekende vrijheid en mogelijkheden. Met de boodschap die ze uitdraagt maakt Chiquita verschil in het leven van een ieder die dagelijks worstelt met weerstand, in welke vorm ook. Je hebt me (wederom) geïnspireerd!

Anupma B.

Wil je het anders? Het kan!

€ 997,-
€ 397,-

De kunst van transformatieve confictoplossing (basis)

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de Wetten van Conflictoplossing". In deze jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld, die ik moeiteloos kan toepassen op ieder conflict. Zakelijk of privé. De  methodiek heb ik omgezet in deze ideale online basiscursus waarmee je zelf aan de slag kunt  gaan. Je hoeft niet te wachten tot een ander iets doet. En je hoeft ook niet te wachten tot de omstandigheden veranderen.

Ontdek waar het in de communicatie echt over gaat en leer de angel uit een conflict te halen. Ontdek de opluchting en de vrijheid die dat geeft.

We gebruiken cookies