arrow_drop_up arrow_drop_down

Los het probleem op! Begin vandaag.

 Voel je je wel eens machteloos? Ervaar je stress in je relatie, thuis of op je werk?
Wil je een oplossing waar jij tevreden mee bent?

Ontvang 4 modules met de exacte 

(basis)methodiek die ik in elk conflict toepas.

Voor vrijheid, verbinding en geluk!

Ja, ik doe mee 


Ontdek en leer jezelf beter kennen

Wanneer het niet helder is, dan ben je je eenvoudigweg niet bewust van wat er onbewust aan de hand is. Je kunt het antwoord zoeken bij een ander, maar dat lost niets op.
Bevrijd je zelf van de ballast en ontdek wie je bent, wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken.

null


Ja, ik doe mee  

Van oneindig gedoe naar een oplossing waar jij tevreden mee bent.

Conflicten in welke vorm dan ook zijn normaal en horen bij het leven. Herken je de gevoelens van machteloosheid, verdriet, spanning, frustratie? Soms los je het op en kun je verder. Soms blijft het hangen en neem je het mee in je rugzak. Onbedoeld en onbewust verschijnt het in een volgende situatie of relatie. Een teken dat het niet echt is opgelost.
Wil je het anders? Wil je een oplossing waar je echt tevreden mee bent?
Het kan!

Mijn naam is Chiquita Welmerink. Jarenlang heb ik als advocaat gewerkt en heb geleerd dat het wetboek geen oplossing biedt waar mensen echt tevreden mee zijn. Ook al win je een procedure, er is altijd een verliezer. Toen ik ontdekte dat het echt heel anders kan heb ik mijn toga aan de wilgen gehangen en heb het roer omgegooid. 

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar als (transformatief) mediator, trainer en lifecoach. Ik geef lezingen en ben de auteur van "Opgelost!" 

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de Wetten van Conflictoplossing". In deze jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld, die ik moeiteloos kan toepassen op ieder conflict. Zakelijk, privé of in de sport. In een gesprek met één partij, of meerdere.

Deze methodiek heb ik omgezet in de ideale online basiscursus om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ontdek waar het in de communicatie echt over gaat en leer de angel uit een conflict te halen.
Ontdek de sleutel naar vrijheid in verbinding. Ontdek de Wel-Com-methode.

Wil je het anders? Het kan! 


Waarom wachten?

Je hebt een keuze.
Je kunt het zelf en ik help je graag.

Wat deelnemers zeggen

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Je ervaart hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita in overzichtelijke stappen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Opgelost_testimonial
Toine Beljaars, ondernemer.

Een super training om te leren omgaan met situaties die steeds weer op je pad komen.

Chiquita heeft de kennis en de ervaring om je hierin verder te helpen!

Opgelost_testimonial
 Monique te Kiefte, ondernemerscoach 

Het is een super mooie training. Je wordt echt gezien als mens. Zo herkenbaar, verbindend en je lost echt iets op. Het wordt lichter en makkelijker. Je kan het in je eigen tijd doen en je krijgt hele waardevolle live begeleiding van Chiquita. Een echte aanrader. Gewoon doen!

Opgelost_testimonial
Josien Hanewald, mediator zorg

In 4 modules doorloop je het proces

1. Begin bij het begin

Wanneer we iets als een probleem ervaren moet er al snel een oplossing komen. Zo zijn we eindeloos bezig met het vinden van oplossingen en zijn verbaasd wanneer dat niet lukt. In deze module beginnen we bij het begin en leggen het fundament voor een oplossing waarmee iedereen tevreden is.

Je leert op eenvoudige wijze precies de juiste vragen te stellen die verschil maken en het fundament zijn voor jouw succes.

2. Je snapt het als je het door hebt

In deze module ontdek je waarom we elkaar soms helemaal niet begrijpen of verstaan. Je leert hoe emoties de communicatie vertroebelen. Je begrijpt dat problemen zich kunnen opstapelen zonder dat het de bedoeling is. En je weet wat er voor nodig is om je gehoord en begrepen te voelen en weer met elkaar op één golflengte te communiceren.

3. Waar zit de angel?

We zeggen veel, maar ook weer niet. Wat blijft er onbesproken en speelt wel een rol in de communicatie?
We gaan op zoek naar de angel, zodat je inzicht krijgt in datgene wat er onbewust onbesproken blijft.
Het wordt helder en je gaat precies begrijpen wat jouw geluk en vrijheid in de weg staat. Je krijgt inzicht in je eigen blinde vlekken en de patronen die je onbewust in stand houdt net als iedereen.

4. Doorbreek de impasse

In deze module leer je de impasse te doorbreken door in actie te gaan. Je haalt de angel er echt uit.
Dan voel je de opluchting en de vrijheid. Tegelijkertijd voel je je ook verbonden.
In de ruimte die is ontstaan is alles weer mogelijk en bespreekbaar.
Je kunt verder, zoals jij dat wilt. Je bereikt je doelen en resultaten in minder tijd en met meer plezier en voldoening. Win-win op alle fronten.
Dat is de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Geen kunstje, maar een kunst.

Geen kunstje, maar een kunst

Vechten of vluchten?

Wat is het geschil?

Kun je het dromen?

Inzicht en bruikbare tools

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel van welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflictoplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes.

Aanrader!

Madeleine Buise, makelaar

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top!
En de naam van haar bedrijf: Wel-com is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten!

Sylvia K.

Uiterst heldere en krachtige boodschap, je krijgt zelf tools in handen en dat biedt een ongekende vrijheid en mogelijkheden. Met de boodschap die ze uitdraagt maakt Chiquita verschil in het leven van een ieder die dagelijks worstelt met weerstand, in welke vorm ook. Je hebt me (wederom) geïnspireerd!

Anupma B.

€ 997,- incl. BTW

Van conflict naar een echte oplossing

Wil je het anders? Het kan!

In deze training krijg je inzicht in wat er onderhuids speelt. En vooral wat je zelf  anders kunt doen, zodat het wel werkt. En daar heb je een ander niet voor nodig.

Je krijgt:

  • vier modules met totaal 25 lessen
  • direct toepasbaar, zakelijk en privé
  • elke maand een Q&A sessie
  • besloten leeromgeving
  • inspiratie met en voor elkaar
  • een jaar toegankelijk

Doe je mee?

Wil je ook bijdragen aan duurzame oplossingen?

Opgelost_chiquitawelmerink
We gebruiken cookies