arrow_drop_up arrow_drop_down

Opgelost!
Conflictoplossing - begin vandaag

Maak je geluk niet langer afhankelijk van anderen.

Ontvang 4 modules met de exacte 

(basis)methodiek die ik overal toepas,

en ontdek de sleutel naar vrijheid en echt contact.

Ja, ik doe mee 


Ontdek en leer je zelf beter kennen

Wanneer het niet helder is, dan ben je je eenvoudigweg niet bewust van wat er onbewust aan de hand is. Je kunt het antwoord zoeken bij een ander, maar dat lost niets op.
Bevrijd je zelf van de ballast en ontdek wie je bent, wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken.

null


Ja, ik doe mee  

Van oneindig gedoe naar een oplossing waar jij tevreden mee bent.

Conflicten in welke vorm dan ook zijn normaal en horen bij het leven. Herken je de gevoelens van machteloosheid, verdriet, spanning, frustratie? Soms los je het op en kun je verder. Soms blijft het hangen en neem je het mee in je rugzak. Onbedoeld en onbewust verschijnt het in een volgende situatie of relatie. Een teken dat het niet echt is opgelost.
Wil je het anders? Wil je een oplossing waar je echt tevreden mee bent?
Het kan!

Mijn naam is Chiquita Welmerink. Jarenlang heb ik als advocaat gewerkt en heb geleerd dat het wetboek geen oplossing biedt waar mensen echt tevreden mee zijn. Ook al win je een procedure, er is altijd een verliezer. Toen ik ontdekte dat het echt heel anders kan heb ik mijn toga aan de wilgen gehangen en heb het roer omgegooid. 

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar als (transformatief) mediator, trainer en lifecoach. Ik geef lezingen en ben de auteur van "Opgelost!" 

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de Wetten van Conflictoplossing". In deze jaren heb ik een vaste formule ontwikkeld, die ik moeiteloos kan toepassen op ieder conflict. Zakelijk, privé of in de sport. In een gesprek met één partij, of meerdere.

Deze methodiek heb ik omgezet in de ideale online basiscursus om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ontdek waar het in de communicatie echt over gaat en leer de angel uit een conflict te halen.
Ontdek de sleutel naar vrijheid en echt contact. Ontdek de Wel-Com-methode.

Wil je het anders? Het kan! 


Waarom wachten?

Je hebt een keuze.
Je kunt het zelf en ik help je graag.

Wat deelnemers zeggen

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Je ervaart hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita in overzichtelijke stappen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Opgelost_testimonial
Toine Beljaars, ondernemer.

Een super training om te leren omgaan met situaties die steeds weer op je pad komen.

Chiquita heeft de kennis en de ervaring om je hierin verder te helpen!

Opgelost_testimonial
 Monique te Kiefte, ondernemerscoach 

Het is een super mooie training. Je wordt echt gezien als mens. Zo herkenbaar, verbindend en je lost echt iets op. Het wordt lichter en makkelijker. Je kan het in je eigen tijd doen en je krijgt hele waardevolle live begeleiding van Chiquita. Een echte aanrader. Gewoon doen!

Opgelost_testimonial
Josien Hanewald, mediator zorg

In 4 modules doorloop je het proces

1. Begin bij het begin

Wanneer we iets als een probleem ervaren moet er al snel een oplossing komen. Zo zijn we eindeloos bezig met het vinden van oplossingen en zijn verbaasd wanneer dat niet lukt. In deze module beginnen we bij het begin en leggen het fundament voor een oplossing waarmee iedereen tevreden is. Het gaat je heel veel tijd en energie besparen wanneer je je goed voorbereid. 

Zonder de wil om het op te lossen, blijft het zoals het is. Wat zijn de belangrijkste vragen die bijna iedereen vergeet. Vragen die het fundament zijn voor een echte oplossing waar jij tevreden mee bent. Dat werkt voor jou, maar ook voor een ander. Dat noem ik succes. En dat is waar we voor gaan.

2. Je snapt het als je het door hebt

In deze module ontdek je waarom we elkaar soms helemaal niet begrijpen of verstaan. Je leert hoe emoties de communicatie vertroebelen en dat problemen zich kunnen opstapelen zonder dat het jouw bedoeling is. Wat is er voor nodig om je gehoord en begrepen te voelen. Hoe kom je terug in je kracht?

Met behoud van energie!

3. Waar zit de angel?

We zeggen veel, maar ook weer niet. Wat blijft er onbesproken en speelt wel een rol in de communicatie.
We gaan op zoek naar de angel, zodat je inzicht krijgt in datgene wat er onbewust onbesproken blijft.
Het wordt helder en je gaat begrijpen wat jouw geluk en vrijheid in de weg staat. Je krijgt inzicht in je eigen blinde vlekken en de patronen die je onbewust in stand houdt net als iedereen.

4. Doorbreek de impasse

In deze module leer je de impasse te doorbreken door in actie te gaan. Je haalt de angel er echt uit.
Dan voel je de opluchting en de vrijheid. Tegelijkertijd voel je je ook verbonden.
In de ruimte die is ontstaan is alles weer mogelijk en bespreekbaar.
Je kunt verder, zoals jij dat wilt. Je bereikt je doelen en resultaten in minder tijd en met meer plezier en voldoening. Win-win op alle fronten.
Dat is de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Geen kunstje, maar een kunst.

Geen kunstje

Vechten of vluchten?

Wat is het geschil?

Kun je het dromen?

Inzicht en bruikbare tools

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel va welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflictoplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes.

Aaanrader!

Madeleine Buise, makelaar

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top!
En de naam van haar bedrijf: Wel-com is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten!

Sylvia K.

Uiterst heldere en krachtige boodschap, je krijgt zelf tools in handen en dat biedt een ongekende vrijheid en mogelijkheden. Met de boodschap die ze uitdraagt maakt Chiquita verschil in het leven van een ieder die dagelijks worstelt met weerstand, in welke vorm ook. Je hebt me (wederom) geïnspireerd!

Anupma B.

Nu voor € 997,- incl. BTW

Van conflict naar een echte oplossing

Conflicten en ruzies zijn heel normaal en komen in alle gradaties voor.  Herken je de onmacht die daarbij hoort? Het gevoel dat je er alleen voor staat?

Wat kun je doen, wanneer niets mogelijk lijkt en je al van alles hebt geprobeerd?


Wanneer je je doel nog niet hebt bereikt, dan speelt er iets waar je de vinger niet achter krijgt. De angel is er dan niet uit, er zit ruis op de lijn.

Wil je het anders? Het kan!


In deze training krijg je inzicht in wat er onderhuids speelt. En vooral wat je zelf anders kunt doen, zodat het wel werkt. En daar heb je een ander niet voor nodig. 


Bevrijd jezelf van de onnodige ballast. Ontdek de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing.

Wil je het anders? Het kan!

De kunst van transformatieve confictoplossing - begin!

Geen kunstje, maar een Kunst. Met hoofd en het hart. Dan communiceer je effectief. 

Het lijkt heel logisch en toch is het ingewikkeld. In deze training wordt het helder en simpel. Door de angel er echt uit te halen, communiceer je weer op één golflengte. Dat betekent dat datgene wat je zegt ook echt in lijn is met dat wat je bedoelt. Dan voel je je gehoord en begrepen. Dan spreek je de taal die wordt verstaan.

We gebruiken cookies