Bedankt voor je bestelling!

 

Bedankt voor het aanvragen van het e-book

Wil je direct aan de slag met een effectieve training?

Leer èn ervaar hoe jij de tools kunt inzetten. Maak kennis met de kunst van transformatieve conflictoplossing.

 

NIEUW!!

Doorbreek de impasse en haal de angel uit een conflict

Online workshop, je gaat direct aan de slag!

ONLINE WORKSHOP TRANSFORMATIEVE CONFLICTOPLOSSING
(mediation & life coaching)

We hebben er allemaal mee te maken. Conflicten!
Heel normaal en menselijk.

Soms praten we het uit, soms vechten we, soms doen we alsof het niet bestaat, soms vluchten we.

Ik heb lang gedacht dat je er maar mee moet leven. Gewoon doorgaan en niet zeuren. Bovendien had ik als advocaat een wetboek in de hand waar ik mij achter kon verschuilen. Echt oplossen deed ik het echter niet. In het beste geval kwam er een mooie schikking uit. Maar een oplossing waarmee alle betrokkenen 100% tevreden mee zijn, dat leek onmogelijk.

Totdat ik ontdekte dat het echt heel anders kan. En dat dat wel mogelijk is. Dan wint iedereen! Wat een verademing. En het is zoveel eenvoudiger dan je denkt. Het begint bij jezelf en dat is goed nieuws, want dan kun je ook iets!

En wat zo gaaf is, je hebt een ander er niet voor nodig. Wel inzicht en tools waarmee je uit de impasse kunt komen. En dat begint met hoe we waarnemen. Bijvoorbeeld hoe we naar een kopje kijken.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring als trainer, mediator en coach. De methodiek waarmee ik werk is overal toepasbaar. Zowel zakelijk als privé. Ik verheug mij er op mijn nieuwste inzichten met je te delen in deze workshop.

Wil jij het anders? Wil je dit leren? Ontdekken dat jij dit ook kunt?
Je bent van harte wel-com!

Deze workshop geef ik online. Dat betekent dat je vanuit je eigen omgeving mee kan doen.
Je brengt in wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Zakelijk of privé.

Je gaat zien wat er precies in de weg zit en waar het in de communicatie echt over gaat. Je krijgt inzicht hoe je het probleem kunt oplossen onafhankelijk van een ander of de omstandigheden.

Je kunt mij alles vragen in een besloten online omgeving.

Doe je mee?

everest

Het is niet de berg die we moeten overwinnen, maar onszelf
Sir Edmund Hillary

Voor wie is deze workshop?

Mensen die verschil willen maken en niet willen wachten op een ander totdat die iets doet.
Mensen die de regie willen in hun eigen leven.
Mensen die onafhankelijk willen zijn en snel resultaat willen.
Mensen die willen bijdragen aan een mooiere wereld.
Mensen zoals jij.

Be the change! Schrijf je hier GRATIS in.