In 7 stappen naar de oplossing!

Draag bij aan vrijheid, verbinding en resultaten die vervullen.

Hartelijk dank allereerst voor je interesse in het gratis E-Book ” De Kunst van Transformatieve Conflictoplossing in 7 stappen.”ebook 7 stappen

In dit boek deel ik de 7 stappen die ik elke keer weer volg om mensen te begeleiden naar een echte oplossing van hun probleem. Of het gaat om een coachingsgesprek met één persoon, of een mediation of team-gesprek met meerdere betrokkenen. Elke keer doorloop je het proces en oefen je de spier.

De WEL-COM-methode van Transformatieve Conflictoplossing is een unieke en bewezen methodiek die het mogelijk maakt om problemen op te lossen, onafhankelijk van een ander of de omstandigheden. Dat is de Kunst!

Verwacht geen gesprekstechniekje en ook geen hogere wiskunde. Wel inzichten in de structuur en de vaardigheden die iedereen kan leren en die het verschil maken.  Het bijzondere aan deze methodiek is dat je een ander niet nodig hebt om het geschil met een ander toch zelf en naar tevredenheid op te kunnen lossen. 

Wanneer je problemen in de kern oplost -door deze te transformeren- dan heb je niet alleen een oplossing, maar je heelt oud zeer. Je ervaart vrijheid, opluchting en ruimte. En binnen die ruimte is alles weer bespreekbaar en mogelijk. Mensen communiceren weer op één lijn.

Je kunt de vaardigheden overal toepassen, zowel zakelijk en privé. Overal waar mensen zijn, zijn er conflicten en is de methodiek toepasbaar, ongeacht de aard van het probleem of het aantal betrokkenen.

Ben jij degene die wil bijdragen aan echte oplossingen? Wil je winnen? Voor jezelf en anderen?

Dit boek biedt je een structuur die je daarbij ondersteunt met 7 praktische stappen. 

Benieuwd? Download hieronder dit gratis E-book: “De Kunst van Transformatieve Conflictoplossing, in 7 stappen.”

Ik wens je veel succes en bovenal vervulling!

Chiquita Welmerink

“Het gaat om de weg, met het doel voor ogen.”