Ervaar je onrust in jouw team? 


Ontdek mijn unieke methode om als team resultaat te behalen, waar je samen trots op bent!

38 jaar+

ervaring

1000+
deelnemers & organisaties

transformatieve

communicatie

conflictoplossing

op één golflengte

Wat speelt er?

Herken je dit? Een situatie die je niet hebt gewild. Het kan alles zijn:

 1. een collega komt de afspraken niet na
 2. altijd dezelfde mensen die te laat komen
 3. je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat
 4. je hebt teveel ballen die je in de lucht moet houden
 5. je voelt je onzeker
 6. hoe bewaak je de balans tussen werk en privé
 7. je maakt je zorgen over de targets die je moet halen
 8. je mist de support van je team
 9. er is gedoe op de werkvloer
 10. te hoge werkdruk
 11. klanten klagen en houden geen rekening met jou
 12. ondanks al je inspanningen lijken resultaten niet haalbaar
 13. je maakt je zorgen over je gezondheid


Het is normaal en menselijk. De kunst is het op te lossen naar tevredenheid, zodat je vrij van de ballast verder kunt. En daar help ik je graag bij.

Een winnend team begint bij jezelf en samen win je!

Ik wil winnen, samen met jou!

Toen ik ontdekte dat je zonder wetboek conflicten kunt oplossen veranderde dat mijn vak van (ondernemingsrecht)advocaat naar mediator, trainer en coach. Het veranderde mijn leven. Ik won enorm veel tijd en wat mij het meeste raakte was dat klanten tevreden waren met een oplossing die zij zelf willen. Terug aan het stuur van je leven. Het maakt een wereld van verschil. Sindsdien zijn mijn dossiers dun gebleven, behoud ik mijn energie en draag ik bij aan resultaten die mij enorm veel voldoening geven.

De door mij ontwikkelde WEL-COM-methode is overal toepasbaar. In 1:1 gesprekken, in een team, in de hele organisatie.

Voor jou en/of jouw organisatie, wanneer:

 • je wilt winnen, zonder compromissen te sluiten
 • je wilt bijdragen aan een sfeer van vertrouwen en positiviteit
 • je resultaten wilt behalen waar je samen trots op bent
 • je je persoonlijk wilt ontwikkelen en groeien
 • je wilt bijdragen aan welzijn binnen de organisatie
 • je het samen wilt doenEen aantal van onze klanten

Hoe komt het dat de één wel wil meewerken aan een oplossing terwijl anderen in de weerstand schieten en met geen mogelijkheid in beweging te krijgen zijn?

In tijden van onzekerheid en veranderingen reageren mensen allemaal anders. De één ziet kansen, de ander ziet  problemen. 

Conflicten en crisissen zijn van alle tijden. De gevoelens van machteloosheid en frustratie zijn heel herkenbaar. 

De realiteit begrijp je wel, maar hoe kom je weer in je kracht? Hoe maak je van je team een winnend team?
De WEL-COM-methode geeft daar een antwoord op. Krachtig en effectief communiceren en problemen oplossen naar volle tevredenheid. 

Benieuwd wat ik voor jou en jouw team kan betekenen?

Wat onze klanten zeggen

Transformatieve conflictoplossing is de meest natuurlijke, doelmatige, goedkoopste, bevredigende en boeiendste vorm van conflictbeslechting die je overal kunt toepassen. 

En deze boodschap wordt helder en concreet overgebracht zodat je het werkelijk begrijpt en direct kunt toepassen in elke organisatie.

Mr Otte Strouken-Busink, oud-advocaat, mediator, bestuurder
De gedrevenheid en betrokkenheid van de trainers met hun warme persoonlijkheden en de inhoud van de methodiek hebben tot op heden nog steeds invloed op de wijze waarop ik invulling geef aan mijn werk. 

Een cadeau voor jezelf en jouw omgeving.

Francis Mac Donald, counsellor, mediator, trainer Macbalans

Chiquita is een vrouw met een missie. Ze geeft nooit op en is 100% gecommitteerd het verschil te maken. Zij en haar team zijn in staat je te helpen mentale barrières te slechten die onoverbrugbaar lijken. Een enorme kostenbesparing in elke organisatie. Een aanrader!

Toine Beljaars, ondernemer, toezichthouder

Ben jij de leider die verschil wil maken?

Het begint bij ieder van ons

We hoeven je niet te leren hoe anderen ruzie maken:) Wat we je leren is hoe jij daarin het verschil kan maken. Het zelf kunt oplossen. En daarvoor bieden wij een bewezen methodiek met een heldere structuur en stappenplan.

Commitment: het fundament voor succes

Met de wil om te leren en de bereidheid om de oplossing in jezelf te zoeken ga je je doel bereiken. Hoe je dat doet, leren we je. Zo win je enorm aan tijd en effectiviteit in al je gesprekken. Dat werkt voor jou en anderen. Je bereikt gemakkelijker je doelen.

Niets is wat het lijkt

We denken te weten wat het probleem is. We wijzen naar anderen, het maakt geen enkel verschil. Wat is het echte probleem? Hoe komt het dat we elkaar soms goed begrijpen en soms helemaal niet? Wat nemen we waar en wat nemen we voor waar aan? Je ontdekt wat er in de communicatie bedekt blijft. Je wordt bewust van wat er onbewust speelt en weet dat bespreekbaar te maken.

Vicieuze cirkels

Ongemerkt en onbedoeld zitten we gevangen in vastgeroeste patronen die ons in de greep houden, maar ook ons zo maar van slag kunnen brengen in situaties die ogenschijnlijk nergens over gaan. Je leert hoe deze patronen ontstaan en hoe je deze kunt doorbreken zodat je je vrij voelt en toch samen.

Communicatie: helder en authentiek

Je leert helder te communiceren. Authentiek zodat jij je gehoord voelt en begrepen. Anderen begrijpen je ook. Je communiceert op dezelfde golflengte. In de veiligheid van het gesprek ben je in staat mensen mee te nemen. Wanneer de angel er uit is ervaren mensen vrijheid, omdat het "kwartje" is gevallen. Dat is de kunst en kracht van transformatie. Ineens begrijp je het en weet je wat je wilt. Alles valt op zijn plek. Tegelijkertijd voel je je weer verbonden en ben je in staat een oplossing te vinden waar je tevreden mee bent.

Vrijheid, verbinding en duurzame resultaten

Met de verworven inzichten weet je hoe je verder kunt. Met energie en teamspirit! Je bent in staat anderen effectief te begeleiden en samen te werken. Je leert jezelf te managen, zodat je het verschil kan blijven maken. Met plezier, voldoening en behoud van eigen energie krijg je resultaten di je vervullen. De methodiek is overal toepasbaar, waar jij maar wilt. Be the change!

WEL-COM!

persoonlijk, warm en betrokken

met duurzaam resultaat

Leren door te ervaren, dat beklijft

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Er is altijd een oplossing mogelijk

Dat ik oordeelloos kan luisteren en mensen kan laten denken en zeggen wat ze willen, zonder dat ik er boos over wordt. Dat gevoel van vrijheid in jezelf is heerlijk! En dan is alles echt weer mogelijk.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Mijn leven is een stuk lichter geworden
Bijzonder aan deze methodiek is dat de manier van werken verder gaat dan wat je op papier kwijt kunt. Het werken met de groep heb ik als bijzonder ervaren omdat het geen kunstje was, maar over echte levens en mensen gaat. Bijkomend is dat ik een aantal vooroordelen die ik had onder ogen heb kunnen zien en daardoor niet meer nodig heb. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Bewustwording van de patronen is onmisbaar
Ik ben me goed bewust geworden van de patronen waarin we als mensen verstrikt raken en hoe dit ons gedrag en onze beoordeling van de buitenwereld beïnvloeden. Dit besef is een onmisbaar instrument in elke relatie en ik ben blij dat ik me daar bewust van ben geworden.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Vrij en blij

wel-com

coaching-intervisie-chiquita-welmerink

Voor wie is dit geschikt?

 • mensen die oplossingsgericht willen werken en leven
 • mensen die zich willen ontwikkelen in persoonlijke effectiviteit en leiderschap
 • managers, leidinggevenden, ondernemers, controllers, artsen, beleidmakers,
 • mensen met lef, die verschil willen maken
 • mensen: zoals jij en ik

Klaar om van jouw team een winnend team te maken?