Online trainingen van Wel-Com

communicatie op één lijn


CONFLICTOPLOSSING  

Ontdek dat je zelf conflicten kunt oplossen, onafhankelijk van een ander of de omstandigheden!

Samen met de onderwijskundigen van STUDYTUBE  hebben we deze trainingen gerealiseerd. En daar zijn we heel erg trots op. Online, met als doel voor heel veel mensen de waardevolle tools en inzichten beschikbaar te maken. Op school leer je een vak. Maar hoe ga je om met elkaar? Hoe los je conflicten duurzaam en naar tevredenheid op? En heb je daar een ander voor nodig?

Dat en meer leer je in deze online trainingen. Speciaal voor jou wanneer jij graag leert in je eigen tijd, thuis of onderweg. Jij kiest.

Conflictoplossing: begin zelf!
Omgaan met weerstand.

ONLINE TRAINING: CONFLICTOPLOSSING

Wil jij verschil maken? Leren hoe je een angel uit het conflict kan halen, zodat je je weer vrij voelt? Dat je weer ruimte ervaart en tegelijkertijd ontdekt dat jij weer op één golflengte met iemand kunt communiceren? Zelf issues oplossen naar tevredenheid. Dit is waar deze training over gaat.

Schrijf je in voor deze ONLINE training.

  • Leer hoe je de angel uit een conflict kunt halen
  • Doorbreek de impasse
  • Communiceer over datgene waar het “echt” over gaat
  • Ontdek de sleutel naar vrijheid en toch samen
  • Direct aan de slag met thema’s die voor jou belangrijk zijn
  • Ontdek de toepassing, ongeacht de aard van het probleem

BESCHRIJVING

Op welke vragen krijg je in deze online training antwoord?

  • Hoe los je het machteloze gevoel op? Conflicten zijn normaal. Menselijk. Het overkomt iedereen. Soms los je het op en soms lukt dat niet, dan zeurt het door. Dan wacht je op de ander, een wonder, of dat de omstandigheden veranderen. Dat is niet meer nodig. Je kunt het zelf leren oplossen. Zo krijg je het stuur van je leven weer in eigen handen.
  • Ik heb alles geprobeerd, wat kan ik nog doen? Wanneer je van alles hebt geprobeerd dan lijkt het alsof er niets meer mogelijk is. Niets is wat het lijkt. Wil je het anders? Het kan anders!
  • Hoe kan ik de ander bereiken? Hoe kan ik mijn doelen bereiken? Het lijkt alsof je de ander nodig hebt om je doel te bereiken. Je probeert van alles en je voelt je desondanks niet begrepen, niet gehoord. Je ontdekt dat je de ander niet echt nodig hebt, om het probleem met de ander toch op te kunnen lossen. Heel bijzonder en effectief wanneer je jouw doelen wilt bereiken.

Kosten: €238,00 inclusief BTW

Meld je direct aan en ga aan de slag. Maak het verschil in jouw leven, in het leven van je familie, vrienden, buurt, werk, land waar je woont.

Heel herkenbaar en makkelijk te volgen stappen in het proces van geven en nemen. Was heel verhelderend en raad het aan iedereen aan om te volgen.

Rob

Chiquita legt subtiel de vinger die wijst naar een ander terug naar je zelf. Jij bent zelf in staat conflicten te beëindigen. Heldere theorie en veel praktische hulpmiddelen om meteen mee aan de slag te gaan. Nuttig voor professionals, maar ook voor iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. Doen!!!

Toine
Toine directeur IXORG, ondernemerhttps://

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel van welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflict oplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes. Aanrader!

Madeleine
Madeleine makelaar

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Door conflictoplossing: begin zelf! ervaar je hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita Welmerink in kleine overzichtelijke stappen die je kunt nemen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Hanneke
Hannekegroepsleerkracht basisonderwijs

Er wordt duidelijk gemaakt dat er meer kanten/waarheden aan een conflict zitten. Begin bij jezelf en verbeter de wereld.

Angela V

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top! En de naam van haar bedrijf: Wel-come is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten! Groetjes Sylvia

Sylvia K.

Aan het begin van de training had ik nog wat vraagtekens of dit iets voor mij is, in de loop van de training valt het kwartje. Mooie theorie die door praktijkvoorbeelden helder gemaakt wordt en een paar leuke video intermezzo’s. Wel belangrijk om ‘open minded’ aan de training te beginnen. Ik heb er een paar beginselen geleerd die ik ook echt direct heb toegepast.

Yvo M

Uiterst heldere en krachtige boodschap, je krijgt zelf tools in handen en dat biedt een ongekende vrijheid en mogelijkheden. Met de boodschap die ze uitdraagt maakt Chiquita verschil in het leven van een ieder die dagelijks worstelt met weerstand, in welke vorm ook. Heel veel dank hiervoor, je hebt me (wederom) geïnspireerd!

Anupma B.

Een super duidelijke inhoud die Chiquita zeer menselijk en positief presenteert. Herkenbaar voor iedereen. Onze zelfwaardering groeit met de minuut omdat datgene wat we slecht aan onszelf vinden, heel normaal blijkt te zijn. Dus als bewustwordingsproces uitstekende cursus. Om er concreet mee aan de slag te gaan, zou ik voorstander zijn van meer opdrachten en expliciete oefeningen. Ik heb er ‘maar’ twee gevonden. Het gevaar dreigt anders dat je “Oh ja” zegt, en over gaat tot de orde van de dag.

Erika H.