training-coaching-transformatief

Leiderschap

Je hebt de ambitie om een  krachtige leider zijn, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. In de intensieve TOPopleiding heb je met vastberadenheid gewerkt aan het opruimen van het verleden en het helen van oude wonden. Nu is het tijd om met volle 'kracht' vooruit te kijken, naar de toekomst die voor je ligt.

Je wilt genieten en het leven voluit leven. Gelukkig zijn is jouw doel en daaraan te kunnen bijdragen geeft je enorme voldoening. Je bereikt dit door een delicate balans te vinden tussen plezier, tevredenheid en zingeving. Je wilt niet alleen leven; je wilt dat wat je doet, er écht toe doet!

Soms echter, ervaar je frustratie, weerstand, of innerlijke worstelingen - je krijgt de vinger er niet achter. Het is niet helder. Wat ligt er verborgen, wachtend om ontdekt te worden? Wat is je 'purpose'?

Nu is het moment voor een reset, voor een verfrissing, voor pure ontspanning. (Her)ontdek wat jou beweegt, wat jouw hart sneller doet kloppen.

Ontdek de beste versie van jezelf!

Stap binnen in het betoverende Andalusië, en ga mee op reis naar een vervullend leiderschap en een leven vol vreugde en zingeving.

It takes YOU to tango, together WE dance!

Ik schrijf me nu in  


Het begint bij jou

training-coaching-transformatief

Wat wil jij het allerliefste?

Herken je dat? Die dromen die je ooit koesterde, en misschien draag je ze nog steeds met je mee. Maar ergens onderweg lijken ze verloren gegaan te zijn. Er is zoveel te doen, het leven heeft zich anders ontvouwd dan je had gedacht. En dan komt de vraag: is het eigenlijk wel zo belangrijk?

Er zijn altijd urgente zaken - eerst dit, dan dat, en ooit... Wie kent dat gevoel niet? Maar stel je eens voor dat je helderheid krijgt over wat je écht wilt en dat je dat ook kunt verwezenlijken. Op een manier die niet alleen voor jou werkt, maar ook voor anderen. En wat als je dat samen kunt doen? Dat is win-win op alle fronten.

Samen met gelijkgestemden, omringd door een sfeer van ontspanning, dromen, obstakels overwinnen en genieten van de reis die jij wilt maken. En dit alles met volledige support!

In Andalusië ben je meer dan welkom, in het land dat voor mij aanvoelt als mijn tweede thuis. Hier leggen we in drie dagen het fundament voor de komende zes maanden.

En wanneer je terug bent in Nederland, ontvang je alle support die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, met minder moeite en bovenal, met ontzettend veel plezier!

Klinkt goed, ik ben er bij! 

OntSpan-je

training-coaching-transformatief

Welkom bij onze droomplek!

Stel je een vakantieverblijf voor waar de luxe van ruime kamers hand in hand gaat met het adembenemende panorama dat zich voor je uitstrekt. Een oase van rust wacht op je, met eindeloze mogelijkheden om te ontspannen, of het nu op het terras is (lekker in de zon), of knus bij de haard met een vleugje gezelligheid.

Maar dat is niet alles - onze droomplek heeft nog een betoverende verrassing in petto. Op slechts een steenworp afstand vind je Bodega Bentomiz. Hier genieten we van een wijnproeverij, gevolgd door een culinaire reis die al je zintuigen zal prikkelen.
Ontdek de perfecte mix van comfort, natuurlijke schoonheid en gastronomisch genot, allemaal op één plek. 

Je enige taak is simpelweg je ticket boeken.

Ik ga mee!

De toekomst in het vizier

training-coaching-transformatief

Wat gaan we doen?

Fundament
Welkom bij een transformerende reis van drie dagen waar we samen een nieuw fundament leggen voor jouw toekomst. Hier ontdek je de sleutel tot werken en leven zoals jij dat wilt, met minder moeite en behoud van jouw kostbare energie. Duik in de essentie van voldoening en leer hoe je resultaten behaalt die niet alleen voor jou kloppen, maar ook voor anderen. Het is tijd om je vizier op de toekomst te richten en de krachtige leider in jezelf te omarmen.

Het Programma

 • Het hoofd en hart weer op één lijn: Ontdek de superkracht die in jezelf schuilt, en breng hoofd en hart in harmonie.

 • Body, mind en spirit - onlosmakelijk verbonden: Verken de diepgaande verbinding tussen lichaam, geest en ziel, en ontdek hoe ze elkaar versterken.

 • Ontdek waar je onbewust naar verlangt en wat je wilt doen: Ontdek de diepten van je verlangens en geef richting aan je doelen.

 • Met minder moeite de krachtige leider zijn die jij wilt zijn: Leer hoe je met minder inspanning een krachtige leider kunt zijn.

 • Bewegen, ontspannen, opfrissen, verdiepen en ontmoeten: Een dynamisch programma dat alle aspecten van groei en ontwikkeling omvat, zoals wandelen, yoga, oefenen en verschil maken.

 • Culinair genot: Geniet van 3 x lunch en 2 x diner, inclusief een speciale wijntour en een afsluitende lunch bij een Bodega Bentomiz (we houden van verrassingen!).

Ben je klaar om het fundament te leggen voor een toekomst die resonantie, kracht en voldoening brengt?
Boek nu en laat je verrassen!

ik ben erbij 

Het is de weg die het verschil maakt

coaching-intervisie-chiquita-welmerink

Intervisie met visie

Welkom terug in Nederland, waar we de kracht van wat je hebt ontdekt, in de praktijk brengen. Hier in het hart van jouw levensverhaal, wordt jij de visionaire leider die je altijd al hebt willen zijn. Of het nu is in de dynamiek van de organisatie waar je voor werkt, het ondernemerschap dat je omarmt, of in je familie - jouw invloed is grenzeloos.

Wat staat je te wachten:

  • Onbeperkte toegang tot de online training Transformatieve Conflictoplossing: (Her)ontdek de geheimen van het oplossen van conflicten op een transformerende manier, waarbij groei en begrip hand in hand gaan.
  • Maandelijkse online intervisie en groepscoaching (3x): Duik dieper in de materie en ontdek de kracht van gedeelde wijsheid en collectieve groei.
  • Replays van alle sessies: Geen zorgen als je een sessie hebt gemist; alle hoogtepunten zijn binnen handbereik in onze academy.
  • Maandelijkse updates als een vriendelijke  'stok achter de deur': Blijf gemotiveerd en gefocust met onze vriendelijke herinneringen
  • Werken met eigen casuïstiek en doelgericht. Je past het geleerde direct toe op jouw unieke situaties en je gaat gericht af op je doel en succes!
  • Speciale 1:1 individuele coaching: Ontvang persoonlijke begeleiding op maat om jouw specifieke uitdagingen te overwinnen en je potentieel te maximaliseren.
 • Bakken vol inspiratie en support: Laat je inspireren door een overvloed aan ideeën en ontvang continue ondersteuning om jouw leiderschapsreis te versterken
 • Feestelijke afsluiting tijdens onze live dag in Nederland (22 juni): We sluiten de onvergetelijke reis af met een viering vol verbinding, inspiratie en empowerment.
Ik ben er klaar voor 

Met een helder doel voor ogen

training-coaching-transformatief

What's in a name?

¡Hola! Zoals je weet heet ik Chiquita, wat in het Spaans 'klein meisje' betekent. Een naam die me verbindt met mijn liefde voor Spanje, een land doordrenkt van temperament en een heerlijk klimaat.

Chi en qi, toevallig of niet, zijn begrippen die alles te maken hebben met energie, adem, beweging, en levenskracht. Een prachtig detail dat perfect aansluit bij wie ik ben en wil zijn.

Voor mij betekent het leven een ontdekkingsreis naar huis, een reis die buitengewoon en betekenisvol is.

Mijn langgekoesterde wens om TOPtrainingen te geven in het hart van Spanje ging dit jaar eindelijk in vervulling, en ik kan je verzekeren: dit is nog maar het begin.

Dus, ga je mee op deze reis? Het wordt niet alleen effectief en transformatief, maar ook ¡muy bien! Voel je vrij en zeer wel-com!

¡Vamos juntos!

Ja, dit is wat ik wil  

Het leven is een ontdekkingsreis naar huis

Ben je er klaar voor?

Discovery

3 dagen training Andalusië

incl 3x lunch en 2 x diner en wijntour

online groepscoaching en support in Nederland
online training Transformatieve Conflictoplossing

1:1 coaching
1 afsluitende feestdag incl lunch

€ 1750,- ex btw
training-coaching-transformatief
Betaal in één keer en bespaar

Discovery

3 dagen training Andalusië

incl 3x lunch en 2 x diner en wijntour

online coaching en support in Nederland

online training Transformatieve Conflictoplossing

1:1 coaching
1 afsluitende feestdag incl lunch

€ 650,- p.mnd ex btw
training-coaching-transformatief
Betaal in drie termijnen