Zo bijzonder om een gesprek te kunnen voeren met collega's dat echt ergens over gaat en verschil maakt! 

Robin, projectmanager en vertrouwenspersoon, woningcoöperatie

In 7 stappen naar een oplossing voor jouw cliënt(en)!

De structuur van transformatieve conflictoplossing in 7 praktische stappen:

 • Vier praktische tips voor een goede voorbereiding
 • Een relatie met je klant gebaseerd op vertrouwen, hoe doe je dat?
 • Hoe kun je waarmaken waar je klanten van dromen
 • Effectief naar de angel in het conflict
 • Transformeer het probleem in de kern
 • Ontdek de werkelijke belangen en behoeftes
 • Het onbetaalbare verschil: creatief naar een oplossing
50%
Bestel hier je gratis E-Book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen.
Gratis Download

Vanaf 1984 (tot 2001) heb ik als advocaat gewerkt. Toen ik ontdekte dat je conflicten kunt oplossen zonder wetboek, ging er een wereld voor mij open. Ineens kon ik wel iets betekenen en bijdragen aan oplossingen waar mensen echt tevreden mee zijn.
Ik heb een unieke methodiek ontwikkeld waardoor je zelf conflicten kunt oplossen zonder de medewerking van een ander. Deze methodiek pas ik overal toe in een mediation- en coachingsgesprekken, ongeacht het aantal betrokkenen. En dat doe ik al meer dan 20 jaar.
In dit e-book deel ik de WEL-COM-methode in 7 praktische stappen.  Ik bespaar er veel tijd mee en mensen gaan tevreden de deur uit. Heel bijzonder en vervullend om te doen.

Win-win op alle fronten!

 • De voorbereiding
 • Een relatie gebaseerd op vertrouwen, hoe doe je dat?
 • Hoe kun je waarmaken waar je klanten van dromen
 • Effectief naar de angel in het conflict
 • Transformeer het probleem in de kern
 • Ontdek de werkelijke belangen en behoeftes
 • Het onbetaalbare verschil: creatief naar een oplossing36 jaar

Expert in conflictoplossing

300+

blogs, vlogs, artikelen, (e)Boeken

3.000+

Downloads van e-books

Praktische handvatten
Nuttig voor professionals en iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. 
Toine Beljaars, ondernemer
Maak het simpel

We maken het soms onnodig ingewikkeld. Met de wil om er uit te komen is alles oplosbaar. 

Carolijn Vet, relatietherapeut
Menslievend
Buiten de rechtszaal om kun je zoveel oplossen op een menselijke en natuurlijke manier.
Otte Strouken Busink, bestuurder

Draag bij aan een oplossing waar iedereen tevreden mee is.
Gebruik dit praktische stappenplan.

"De kunst van transformatieve conflictoplossing is geen kunstje. Er is wel een heldere structuur waarlangs het proces verloopt. Ik gebruik daarvoor een stappenplan die ik in elk mediation- of coachingsgesprek toepas. Mijn doel is dat mensen tevreden de deur uit gaan met een oplossing die zij zélf kiezen. Deze stappen doorloop ik in elk gesprek om dat doel te bereiken. Zo behaal ik resultaten die mij vervullen en die weinig tijd kosten. Win -win voor de klanten en voor mijzelf.  Ik wens je veel succes!"

Chiquita Welmerink
50%
Bestel hier gratis het e-book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen.
Download