arrow_drop_up arrow_drop_down

In vijf stappen naar een oplossing!

Voel je je wel eens machteloos in een bepaalde situatie? En wil jij een oplossing? Wacht niet (meer) op een ander! Zet vandaag de stap naar een oplossing waar jij echt tevreden mee bent.

  • Commitment: waar een wil is, is een weg.
  • Wat is er gebeurd?
  • Wat staat een echte oplossing in de weg?
  • Waar zit de angel? 
  • De sleutel naar vrijheid en een duurzame oplossing
50%
Bestel hier gratis je E-Book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen. Uiteraard kan ik mij altijd afmelden.
Gratis Download

Een stille boosheid jegens iemand wat al jaren speelt, maar wat je nooit zult uitspreken. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan dat je dit als "conflict" kunt zien, omdat je ook begrip hebt en loyaal wilt zijn.

Mariska Meijboom

Mijn naam is echt Chiquita. Het betekent "klein meisje", mijn ouders gaven mij die naam, nog voordat de bananen zo werden genoemd. Ik ben er vaak mee geplaagd. Het heeft mij (toevallig) niet geraakt:)

Vanaf 1984 (tot 2001) heb ik als advocaat gewerkt en kennis gemaakt met vele facetten van het recht. Met als specialiteit: faillissementsrecht. Met name in emotionele kwesties heb ik mij vaak machteloos gevoeld. Ook al win je een strijd het geeft geen tevredenheid. Er is altijd een verliezer.

Toen ik ontdekte dat je conflicten kunt oplossen zonder wetboek, ging er een wereld voor mij open. Wat een verademing. Het heeft mijn leven en mijn vak veranderd.  Ik ben mediator geworden, trainer en coach.

Sindsdien zijn mijn dossiers dun gebleven en kan ik veel meer betekenen en bijdragen aan oplossingen waar mensen echt tevreden mee zijn. En daarbij behoud ik mijn eigen energie.

Win-win op alle fronten!


In dit e-book leer je:

  • Waar je kunt beginnen
  • Wat je geluk in de weg staat
  • Hoe je het patroon kunt doorbreken
  • De sleutel naar vrijheid en een echte oplossing
  • Hoe je de regie van je leven terug pakt
36 jaar

Expert in conflictoplossing

300+

blogs, vlogs, artikelen, (e)Boeken

3.000+

Downloads van e-books

Praktische handvatten
Nuttig voor professionals en iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. 
Toine Beljaars, ondernemer
Dit gun je iedereen

Wat doen we onnodig ingewikkeld. Wil je het oplossen, begin zelf. Aanrader!

Carolijn Vet, relatietherapeut
Menslievend
Chiquita geeft de kennis en de wijsheid om conflicten buiten de rechtzaal op te kunnen lossen.
Otte Strouken Busink, bestuurder

Wil jij graag een echte oplossing?
Zonder compromissen te hoeven sluiten of toe te geven....

'Ik heb dit boek geschreven vanuit de meest ingrijpende gebeurtenis in mijn eigen leven. Had ik destijds maar de beschikking over de kennis die ik in dit boek deel, dan kon ik mijn leven veel sneller weer 'normaal' oppakken.
Met dit praktische e-book vertel ik je stap-voor-stap hoe je kunt afrekenen met de ballast, zonder dat je de ander daarbij nodig hebt....'


Chiquita Welmerink

50%
Bestel hier gratis het E-Book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen. Uiteraard kan ik mij altijd afmelden.
Download
We gebruiken cookies