Online trainingen van Wel-Com

communicatie op één lijn


CONFLICTOPLOSSING  

Ontdek dat je zelf conflicten kunt oplossen, onafhankelijk van een ander of de omstandigheden!

ONLINE TRAINING:
CONFLICTOPLOSSING


Wil jij verschil maken? Leren hoe je een angel uit het conflict kan halen, zodat je je weer vrij voelt? Dat je weer ruimte ervaart en tegelijkertijd ontdekt dat jij weer op één golflengte met iemand kunt communiceren? Zelf issues oplossen naar tevredenheid.
Dit is waar deze training over gaat.

OMGAAN MET WEERSTAND

  Transformeer negatieve energie in positieve energie en resultaten die vervullen!   

ONLINE TRAINING:
WEERSTAND

Wil jij ontdekken waar je weerstand echt vandaan komt? En wil je weten hoe je deze weerstand
kunt oplossen op een manier dat jij tevreden bent? Dat je resultaten haalt die jou vervullen
omdat je je vrij voelt en keuzes maakt die kloppen voor jou!

TOPSPORT | Mentale winst

Leer de basis van mental coaching & training in deze challenge van 21 dagen            

ONLINE TRAINING:
TOPSPORT | MENTALE WINST

Of je nu speler bent, coach, scheidsrechter of ouder; we kennen het allemaal.
Gevoel van machteloosheid, frustratie, teleurstelling, onzekerheid
over de manier van spelen of uitslag. Het hoort bij sport en mensen.
De kunst is het op te lossen, op een manier die werkt.

Chiquita legt subtiel de vinger die wijst naar een ander terug naar je zelf. Jij bent zelf in staat conflicten te beëindigen. Heldere theorie en veel praktische hulpmiddelen om meteen mee aan de slag te gaan. Nuttig voor professionals, maar ook voor iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. Doen!!!

Toine
Toine directeur IXORG, ondernemerhttps://

Een cursus die daadwerkelijk inzicht geeft in jezelf en in jouw aandeel van welk conflict dan ook. Een zeer bruikbare tool voor mensen die inzicht willen in de materie van conflict oplossing en/of zichzelf willen ontwikkelen. Overzichtelijke cursus en heldere filmpjes. Aanrader!

Madeleine
Madeleine makelaar

Cursus zit goed en duidelijk in elkaar. Door conflictoplossing: begin zelf! ervaar je hoe het is als je zelf de verantwoordelijkheid op je neemt in een conflict en hoe makkelijk het is om een conflict op te lossen. Een heldere uitleg van Chiquita Welmerink in kleine overzichtelijke stappen die je kunt nemen. Absoluut een aanrader om de cursus te volgen.

Hanneke
Hannekegroepsleerkracht basisonderwijs

Er wordt duidelijk gemaakt dat er meer kanten/waarheden aan een conflict zitten. Begin bij jezelf en verbeter de wereld.

Angela V

Wat een prettige training! Deze wijze, charmante , rustgevende, inspirerende dame heeft prachtig in klokhuistaal weergegeven wat ze wilde vertellen. Vanuit haar hart en ervaring. Top! En de naam van haar bedrijf: Wel-come is geniaal bedacht. Kortom, mijn complimenten! Groetjes Sylvia

Sylvia K.

Aan het begin van de training had ik nog wat vraagtekens of dit iets voor mij is, in de loop van de training valt het kwartje. Mooie theorie die door praktijkvoorbeelden helder gemaakt wordt en een paar leuke video intermezzo’s. Wel belangrijk om ‘open minded’ aan de training te beginnen. Ik heb er een paar beginselen geleerd die ik ook echt direct heb toegepast.

Yvo M

Uiterst heldere en krachtige boodschap, je krijgt zelf tools in handen en dat biedt een ongekende vrijheid en mogelijkheden. Met de boodschap die ze uitdraagt maakt Chiquita verschil in het leven van een ieder die dagelijks worstelt met weerstand, in welke vorm ook. Heel veel dank hiervoor, je hebt me (wederom) geïnspireerd!

Anupma B.

Een super duidelijke inhoud die Chiquita zeer menselijk en positief presenteert. Herkenbaar voor iedereen. Onze zelfwaardering groeit met de minuut omdat datgene wat we slecht aan onszelf vinden, heel normaal blijkt te zijn. Dus als bewustwordingsproces uitstekende cursus. Om er concreet mee aan de slag te gaan, zou ik voorstander zijn van meer opdrachten en expliciete oefeningen. Ik heb er ‘maar’ twee gevonden. Het gevaar dreigt anders dat je “Oh ja” zegt, en over gaat tot de orde van de dag.

Erika H.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen