Back in Charge!
12 januari

14.00 - 16.00 uur

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Toch blijft veel hetzelfde, ondanks alle goede voornemens en de wereld op zijn kop staat.
Wat kun je doen om krachtig in het leven te staan?

In dit gratis (online) webinar gaan we samen aan de slag. We maken ruimte voor jou!  Ik laat je precies zien waar de schoen wringt en wat je zélf kunt doen om de regie daar waar nodig terug te pakken. Onafhankelijk van een ander of de omstandigheden en naar volle tevredenheid. Back in charge!
Wil je het anders? Het kan! 

Herkenbaar?

Isolement
"Ik kan enorm in paniek raken en begrijp het niet. Het virus, geen werk, ik mis mijn familie. Ik begrijp echt wel dat ik er niets aan kan doen en dat iedereen er mee zit, maar toch.."

Relatie onder druk

"Nu we allebei thuis werken zie ik ineens een heel andere kant van mijn partner. Ik  raak snel geïrriteerd als ik zie hoe hij doet naar collega's. 

Zo ken ik hem niet."

Dilemma
"Soms denk ik laat ik mijn faillissement maar aanvragen, maar dat wil ik ook weer niet voor het personeel. Banken denken niet  mee. Ik slaap er slecht van."
Weerstand
"Je denkt dat het personeel in deze tijd met je meedenkt. Ik dacht dat het inleveren van vakantiedagen een heel redelijk voorstel was. Onvoorstelbaar hoe ze reageerden! "

Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet

Wil je het anders? Het kan!

In tijden van onzekerheid reageren mensen allemaal anders. 

Het ene bedrijf is heel succesvol in tijden van een crisis, het andere bedrijf stevent af op een faillissement. Thuis werken is voor sommigen fantastisch, anderen worden er knettergek van.

De realiteit begrijpen we wel, maar wat maakt dat je je zo onzeker of machteloos kunt (blijven) voelen? Dat je energie lekt of het gevoel hebt dat je maar moet wachten op betere tijden? Hoe komt het dat goede voornemens zelden het gewenste effect hebben?

Hoe zou het zijn wanneer je onafhankelijk van een ander of de omstandigheden, zélf invloed hebt op je eigen geluk en vrijheid? 

Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om daar bij stil te staan en te herontdekken waar je je kracht verliest en hoe je de regie zelf kunt terugpakken. 

In dit webinar krijg je inzichten en praktische tools die je direct kunt toepassen om problemen zelf op te lossen, zodat jij tevreden bent. Daarmee maak je verschil allereerst voor jezelf en daarmee voor anderen. Dat is win-win en back in charge:)

Ben je erbij? 

Dit komt er aan de orde

De belangrijkste oorzaken waarom iets blijft zoals het is (terwijl alles anders lijkt te zijn)

Waarom goede voornemens zelden effect hebben

De impasse van onzekerheid en machteloosheid doorbreken

Ontdek de sleutel naar vrijheid, vertrouwen en nieuwe perspectieven

Je leven lijden of leiden? Je hebt een keuze!

Chiquita:)

Chiquita Welmerink ontdekte dat je zelf conflicten kunt oplossen, zonder wetboek. Een verademing die haar leven en vak (van advocaat naar mediator) hebben veranderd.
Chiquita is eigenaar van WEL-COM, jouw trainer tijdens dit webinar en auteur van het zojuist verschenen boek: Opgelost! 

Opgelost_chiquitawelmerink

Het verschil zijn wij

arrow_drop_up arrow_drop_down