OPGELOST!
gratis on-demand webinar

Voel je je wel eens machteloos?

Ervaar je stress in je relatie, thuis of op je werk? 

En wil je dit opgelost hebben? Het kan!

Dit komt er aan de orde in dit webinar:

  • Waar het in de communicatie echt over gaat
  • Wat de sleutel is naar vrijheid en vertrouwen
  • Nieuwe perspectieven zien vanuit rust en ontspanning 
  • Hoe je de regie in je leven terug pakt
  • En hoe jij je gehoord en begrepen voelt


Herkenbaar?

Isolement
Ik kan enorm in paniek raken en begrijp het niet. Het virus, geen werk, ik mis mijn familie. Ik begrijp echt wel dat ik er niets aan kan doen en dat iedereen er mee zit, maar toch..

Relatie onder druk

Nu we allebei thuis werken zie ik ineens een heel andere kant van mijn partner. Ik  raak snel geïrriteerd als ik zie hoe hij doet naar collega's. 

Zo ken ik hem niet. 

Dilemma
Soms denk ik laat ik mijn faillissement maar aanvragen, maar dat wil ik ook weer niet voor het personeel. Banken denken niet  mee. Ik slaap er slecht van.
Weerstand
Je denkt dat het personeel in deze tijd met je meedenkt. Ik dacht dat het inleveren van vakantiedagen een heel redelijk voorstel was. Onvoorstelbaar hoe ze reageerden! 
Opgelost_chiquitawelmerink

Machteloosheid en onzekerheid

In tijden van onzekerheid reageren mensen allemaal anders. Thuis werken is voor sommigen fantastisch, anderen worden er knettergek van. Misschien wil je juist nu (meer) mensen helpen, maar lukt het je niet hen te bereiken. Of je loopt vast omdat je weinig of geen medewerking krijgt. Veerkracht lijkt een toverformule. Hoe doe je dat wanneer je energie weglekt?
Gevoelens van machteloosheid en onzekerheid zijn heel herkenbaar en van alle tijden.

De realiteit begrijpen we allemaal, maar hoe kun jij het verschil maken en effectief bijdragen aan duurzame oplossingen? Hoe maak je er een win-win van wanneer het onmogelijk lijkt?
Dat is waar we in dit webinar mee aan de slag gaan.

Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet

Wil je het anders? Het kan!

De realiteit begrijpen we wel, maar wat maakt dat je je zo onzeker of machteloos kunt blijven voelen? Dat je energie lekt of het gevoel hebt dat je maar moet wachten op betere tijden?

Hoe zou het zijn wanneer je onafhankelijk van een ander of de omstandigheden, zélf invloed hebt op je eigen geluk en je vrijheid? 
Ook als je meer dan ooit stress ervaart in je werk, je relatie of je leven.

Een mooi moment om daar bij stil te staan en te herontdekken waar je je kracht verliest en hoe je de regie zelf kunt terugpakken. Zodat jij  rust ervaart en je tegelijkertijd vrij en verbonden voelt. Je leven voluit kunt leven.

De realiteit kun je niet veranderen, wel wat het met je doet. En dat is goed nieuws.

In dit webinar krijg je inzichten en tools die je direct kunt toepassen om problemen zelf op te kunnen lossen, zodat jij tevreden bent. Daarmee maak je verschil allereerst voor jezelf en daarmee voor anderen. Dat is win-win!

Ben je erbij? 

Dit komt er aan de orde

De belangrijkste oorzaken waarom iets blijft zoals het is (terwijl alles anders lijkt te zijn)

Wat communiceer je wel en wat niet? Waar gaat het echt over?

De impasse van onzekerheid en machteloosheid doorbreken

Ontdek de sleutel naar vrijheid, vertrouwen en nieuwe perspectieven
Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

Opgelost!

Chiquita Welmerink ontdekte dat je zélf conflicten kunt oplossen, zonder wetboek. Een verademing die haar leven en vak (van advocaat naar mediator) hebben veranderd. Chiquita is eigenaar van WEL-COM, jouw trainer tijdens dit webinar en auteur van het zojuist verschenen boek: Opgelost! 


Chiquita:
"Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen echt kan helpen bij het vinden van een oplossing waarmee zij verder kunnen. In vrijheid én in verbinding. Dat is een groot goed. Geen compromis of een schikking, maar een oplossing waar je echt tevreden mee bent.
En het bijzondere is dat je daar een ander niet voor nodig hebt."

Ontdek de kunst van transformatieve conflictoplossing

Opgelost_chiquitawelmerink

Gratis on-demand webinar: Opgelost!

Wat een conflict met een kopje te maken heeft? Ogenschijnlijk niets:)

In dit webinar laat ik je zien, waarom ik een kopje gebruik als metafoor van elk conflict, met een ander of de omstandigheden. Na dit webinar begrijp je precies wat ik hiermee bedoel.

Kies een datum die bij je past.
Ik kijk uit naar je deelname!

Het verschil zijn wij