GRATIS MASTERCLASS – Samenwerken: TOPsport?

30 januari 20.00 uur

MACHTELOOS

Herken jij dat gevoel van machteloosheid, in een relatie, op je werk, in de sport of een bepaalde situatie? Misschien heb je geen echte ruzie of conflict, maar toch stroomt het niet en behaal je niet de resultaten die je zou willen. Niet voor jezelf, niet voor anderen. Misschien heb je ook het gevoel er alleen voor te staan.

Het is onmogelijk om met hem/haar samen te werken.
Er wordt niet naar elkaar geluisterd.
Het vertrouwen is er niet.
Afspraken worden niet nagekomen.
We halen onze doelstelling niet.

Op de één of andere manier willen we het wel anders. Rationeel begrijpen we het ook, maar het lijkt alsof we niet bij machte zijn om er ook daadwerkelijk iets aan te kunnen doen.

Een groot misverstand.
Het lijkt alsof je anderen nodig hebt om het op te lossen. Of dat de situatie moet veranderen. En eerlijk gezegd heb ik dat zelf ook jaren gedacht. Totdat ik ontdekte dat dat helemaal niet nodig is. Je kunt het zelf oplossen en ook nog naar tevredenheid. En dat is goed nieuws! Ongeacht je functie of taak in een team of organisatie.

Het begint bij jezelf.
Dat is misschien jammer maar wel zo prettig. Dan hoef je niet te wachten op een ander. En ik kan het weten. Jarenlang heb ik als advocaat gewerkt. Heel vaak heb ik mij machteloos gevoeld wanneer ik mensen begeleidde bij het oplossen van conflicten. Natuurlijk is het leuk een zaak te winnen. Maar wat win je wanneer de relatie is verstoord, onherstelbaar is beschadigd? Wat win je wanneer de ander in hoger beroep gaat en je weer opnieuw kunt beginnen?
Maar ook als sporter en coach heb ik gemerkt, dat het leuk is de wedstrijd te winnen, maar wat win je wanneer iedereen met scheve gezichten het veld af loopt?

Mijn ontdekking
Ik heb ontdekt dat wij (zonder dat we daar bewust van zijn) ruzies en impasses in stand houden. Gewoonweg omdat we niet weten hoe het anders kan. Omdat we niet begrijpen wat er echt speelt. Het is niet helder. De angel is er niet uit, er is ruis op de lijn. En dit kan anders en is zelfs noodzakelijk om een oplossing te krijgen waar je echt tevreden mee bent.

Wil jij winnen? Maar dan ook echt?
Maak dan kennis met de kunst en kracht van transformatieve conflictoplossing. Ontdek de toepassing daarvan in je team. Of het nu een sportteam is of de afdeling waar jij werkt. Hoe kun jij bijdragen aan het oplossen van conflicten? Hoe kun jij de tegenstellingen overbruggen? Dat is de kunst, maar zo gaaf om te doen. Het is als de wave in het voetbalstadion. Eén iemand hoeft maar op te staan, om de wave in gang te zetten. Ben jij degene die dat verschil wil maken?
Doe mee en ontdek hoe jij impasses kunt doorbreken op een effectieve manier en hoe dat doorwerkt naar anderen.

Op 24 en 26 januari geef ik een (gratis) masterclass. Je bent van harte welkom om 20.00 (24/1) resp. of 10.00 uur (26/1).

Niets is wat het lijkt!

Deel deze masterclass via Facebook

Be the change!

Wat verfrissend om te horen. Thxx!

Ingejuristhttps://

Weer veel geleerd. Nieuwe inzichten. Dank!

Gert Janmediator

Wat mooi gedaan! Het loopt inderdaad via jezelf! 

Josienverpleegkundige

Dat je ook een issue met je eigen lichaam op deze wijze kunt oppakken is heel bijzonder!

Margrietarbeidsdeskundige

Door onszelf mentaal te trainen, kunnen we ons onderscheiden en de winst pakken. Top!

Floristopsporter

Het is simpel, maar je moet het wel eerst door hebben. Ik doe niet meer zo ingewikkeld in mijn werk en mijn resultaten worden beter. Winst!

Twanaudio visueel professional

Dit komt aan bod:

  • Wat is het echte probleem?

  • Effectief communiceren, hoe doe je dat?

  • Ik heb gelijk, maar hoe krijg ik geluk?

  • Onafhankelijk en toch samen = winnen!

  • Be the change!

Wanneer?

Op dinsdag 24 januari om 20.00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze masterclass. Het is online. Wat je er voor nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding. Het wijst zich van zelf.

Tijdens deze speciale masterclass deelt Chiquita haar ervaringen over de mogelijkheden om conflicten op te lossen binnen een team, onafhankelijk van een ander of de omstandigheden. De masterclasses zijn LIVE.

Je maakt kennis met de Kunst en Kracht van Transformatieve Conflictoplossing (Mediation & Lifecoaching). En de toepassing daarvan voor mensen die “moeten” samenwerken, of dat gewoonweg graag doen.

Interactief

Deze masterclass is live en interactief. Je hebt gelegenheid tot het stellen van vragen.

Je kunt ook vooraf je vraag mailen naar vanharte@wel-com.nl.

Er wordt geen opname gemaakt. Mis het niet!
Bewaren

Bewaren