WELCOM-UNITY

BONUS: gratis voucher voor TOP1day to give away.

WELCOM-unity

In conflicten schuilt een verlangen naar een oplossing, naar vrijheid. Maar ook naar samen, verbinding. Deelnemers die de TOPOpleiding De Kunst van Mediation & LifeCoaching met succes hebben afgerond kennen de sleutel naar die vrijheid. Zij begrijpen wat nodig is om verschil te maken voor henzelf en voor anderen.

Samen met hen maken wij deel uit van de WELCOM-unity. Een netwerk van gecommitteerde mensen die bijdragen aan het oplossen van conflicten in de wereld, naar tevredenheid van alle betrokkenen. Zonder compromis of schikking, win-win!

Dat is wie wij zijn en waar wij voor staan: voor die vrijheid en verbinding. Voor heling van oud zeer. Voor echte duurzame oplossingen. Gewoon omdat het anders kan!

Zoek jij een (Transformatief) Mediator of LifeCoach bij jou in de buurt? Wij zijn je graag van dienst via contact.

Wat goed om even in de revisie te gaan:) Mijn schoonzus die ik al een tijd niet had gezien, heb ik inmiddels weer gesproken. Ben er heel blij mee!

https://

Ik heb er weer zoveel aan gehad voor mezelf. Grappig hoe ik de methode (inmiddels) goed ken maar dat er voor mezelf toch weer veel duidelijk werd door jou het te zien doen. Gewoon weer herkende ik dat natte krant gedrag bij mezelf… Vanochtend dus een productieve ochtend gehad en mijn mindset is weer totaal anders (terwijl er eigenlijk niets veranderd is haha). Heerlijk.

Ik wil de redenatie helemaal begrijpen en ik wil dat de redenering staat als een huis, dat ie voor mijzelf klopt. Dan begrijp ik zoveel beter hoe ik in elkaar steek.

Je leert jezelf opeens (weer) kennen. Het is ongelooflijk, dit! Vandaag!

Ik heb excuus aangeboden dat ik het hen kwalijk nam dat zij mij minder werk gaven. Ik had het gevoel dat ik er niet helemaal bij hoorde. Ik heb goed gesprek gehad en zij voelden ook dat we meer moeten overleggen en ze vonden het heel fijn dat ik ’t had gezegd!! Kreeg veel meer terug dan waar ik op had gehoopt. Super weer deze inzichten, bedankt!!

VERDIEPING VAARDIGHEDEN

Tijdens de WELCOM-unity dag verdiepen we onze vaardigheden aan de hand van een thema.

Je bent WEL-COM in onze nieuwe trainingsruimte in Wapenveld. Een angel uit een conflict halen is soms zoeken naar een speld in de hooiberg. Het lijkt misschien onbegonnen werk, maar als je weet waar en hoe je moet zoeken, dan is het simpel en ontdek je opnieuw dat alles altijd mogelijk is.

2 juni 2017

De kunst van (ont)moeten
Mensen moeten stoppen met ruzie maken, met geweld, met roken, met schreeuwen. We moeten zo veel, voor onszelf en voor anderen. Maar bereik je daarmee je doel? Hoe kom je uit de stress die dat met zich meebrengt naar een ontmoeting die daadwerkelijk verschil maakt. Zodat mensen niet meer moeten, maar juist willen stoppen: met de ruzie, de strijd, het roken of geschreeuw. Als een natuurlijk en vanzelfsprekend iets. De regie terug in je eigen leven, omdat je dat zelf wilt.
direct inschrijven

Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: WEL-COM, Wapenveld
Prijs: € 197,- ex btw, incl lunch

BONUS: gratis voucher voor TOP1day to give away.

Schrijf je hier in.

kvmc56

verschil