Van impact naar welzijn

Ervaar je teveel stress? Voel je je machteloos?
Het is normaal en menselijk.

Logisch dat je een oplossing wilt, waar jij tevreden mee bent.
Download het ebook en ontdek wat je zelf kunt doen, onafhankelijk van een ander of de omstandigheden.
Kom in actie en ervaar het verschil!

50%
Download direct
Your information is safe with us

In vijf stappen naar een oplossing!

Voel je je wel eens machteloos in je relatie op je werk of privé?
Herken je de stress of de eenzaamheid?
Wil je het anders? Het kan. Er is een oplossing! 

Wacht niet (meer) op een ander of op betere tijden. 

Kies vandaag voor een oplossing waar jij echt tevreden mee bent. Kom in actie en ontdek de sleutel naar vrijheid en een duurzame oplossing.

In dit ebook deel ik de belangrijkste vijf stappen die jou gaan helpen:

  • Maak een krachtige keuze
  • Onderzoek de bron van het probleem
  • Begrijp de impasse
  • Haal de angel er uit
  • Ervaar het verschil

50%
Bestel hier gratis je E-Book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen. Uiteraard kan ik mij altijd afmelden.
Gratis Download

Chiquita Welmerink

Mijn naam is Chiquita. Het betekent "klein meisje", mijn ouders gaven mij die naam, nog voordat de bananen zo werden genoemd. Ik ben er vaak mee geplaagd. Gelukkig heb ik er geen last van. What's in a name.

Vanaf 1984 (tot 2001) heb ik als advocaat gewerkt en kennis gemaakt met vele facetten van het recht. Met als specialiteit: faillissement- en ondernemingsrecht.
Met name in emotionele kwesties heb ik mij vaak machteloos gevoeld.
Ook al win je een strijd het geeft geen tevredenheid. Er is altijd een verliezer.

Toen ik ontdekte dat je conflicten kunt oplossen zonder wetboek, ging er een wereld voor mij open. Wat een verademing. Het heeft mijn leven en mijn vak veranderd in mediator, trainer en coach. 

Sinds mijn ontdekking zijn mijn dossiers dun gebleven en kan ik veel meer betekenen en bijdragen aan oplossingen waar mensen echt tevreden mee zijn. En daarbij behoud ik mijn eigen energie.  Win-win op alle fronten!

Ik ben grondlegger van transformatieve conflictoplossing in Nederland , ontwikkelaar van de WEL-COM-methode en auteur van Opgelost!  Samen met mijn team hebben we  honderden mensen opgeleid tot transformatief mediator/coach en duizenden geholpen bij het oplossen van hun conflicten van welke aard ook. Het vult mij met enorme dankbaarheid dit te kunnen doen en deze unieke methode door te kunnen geven.

Opgelost_chiquitawelmerink
37 jaar 
Expert in conflictoplossing

ervaringsdeskundige

300+
blogs, vlogs, artikelen e-boeken

auteur van Opgelost!

3.000+
Downloads van

"wat er is gebeurd"

Praktische handvatten
Nuttig voor professionals en iedereen die zelf een impasse wil doorbreken. 
Toine Beljaars, ondernemer
Dit gun je iedereen

Wat doen we onnodig ingewikkeld. Wil je het oplossen, begin zelf. Aanrader!

Carolijn Vet, relatietherapeut
Menslievend
Chiquita heeft de kennis en de wijsheid om conflicten buiten de rechtzaal op te kunnen lossen.
Otte Strouken Busink, bestuurder

Wil jij een compromisloze oplossing?

'Ik heb dit boek geschreven vanuit de meest ingrijpende gebeurtenis in mijn eigen leven. Had ik destijds de beschikking over de kennis die ik in dit boek deel, dan kon ik mijn leven veel sneller oppakken, zonder de rugzak van pijn en machteloosheid.

Ik dacht dat  de  impact van een gebeurtenis  iets was wat je met je mee  moet dragen. Je kunt er immers niets aan doen. Maar er is zoveel mogelijk wanneer je begrijpt dat je zelf iets kunt doen wat een wereld van verschil maakt allereerst voor je eigen welzijn.

Met dit praktische e-book vertel ik je stap-voor-stap hoe je kunt afrekenen met de ballast, zonder dat je de ander daarbij nodig hebt....
Zonder compromissen te hoeven sluiten of toe te geven. Dat gun ik iedereen!'
Op jouw geluk, vrijheid en de kunst voluit te leven!

Chiquita Welmerink

50%
Bestel hier gratis je E-Book
Ja, ik ga aan de slag en ik ga ermee akkoord dat ik regelmatig mail ontvang met tips en artikelen. Uiteraard kan ik mij altijd afmelden.
Download
Opgelost_chiquitawelmerink

Beginnen - Begrijpen - Bijdragen

vrij van ballast, voluit leven

wel-com
arrow_drop_up arrow_drop_down