training-coaching-transformatief

Machteld Parmentier

Heb het lef om trouw te zijn

aan jezelf

training-coaching-transformatief

Machteld Parmentier

Van jongs af aan ben ik altijd al ongelooflijk nieuwsgierig geweest. Hoe werken dingen? Hoe werkt de wereld? Hoe werken wij als mens?  Waarom doen we de dingen die we doen maar ook wat maakt dat we ons voelen zoals we ons voelen?
Inmiddels 50 jaar verder heb ik de ervaring opgedaan dat waarom vragen niet werken maar dat het lef hebben om te voelen wat we voelen wel degelijk zin heeft. En dan vanuit het inzicht dat we zelf aan de basis staan van hoe we ons voelen en dat we altijd een keuze hebben.
Mijn passie is om bij te dragen aan jouw vrijheid om keuzes opnieuw te maken, trouw te zijn aan wat je werkelijk wilt en je daar in te bekrachtigen.
In de ruim 30 jaar ervaring in het leidinggeven binnen de overheid ben ik heel wat beperkingen en conflicten tegen gekomen. Uiteindelijk wist ik me elke keer weer te ontworstelen en leerde ik wat “ zelf verantwoordelijkheid nemen” eigenlijk inhoudt.
Ik verheug me op het ontdekken van wat je dwars zit en hoe je, zonder van de ander afhankelijk te zijn, je je eigen vrijheid weer herwint en je opgelucht verder stapt. Dan maken we de wereld samen een stukje mooier.