Online trainingen van Wel-Com

communicatie op één lijn

Gewaardeerd met gemiddeld 7,5 onder 539 cursisten!

 

OMGAAN MET WEERSTAND

Transformeer negatieve energie in positieve energie en resultaten die vervullen!

Samen met de onderwijskundigen van STUDYTUBE  hebben we deze trainingen gerealiseerd. En daar zijn we heel erg trots op. Online, met als doel voor heel veel mensen de waardevolle tools en inzichten beschikbaar te maken. Op school leer je een vak. Maar hoe ga je om met elkaar? Hoe los je conflicten duurzaam en naar tevredenheid op? En heb je daar een ander voor nodig?

Dat en meer leer je in deze online trainingen. Speciaal voor jou wanneer jij graag leert in je eigen tijd, thuis of onderweg. Jij kiest.

Conflictoplossing: begin zelf!
Omgaan met weerstand.

ONLINE TRAINING: WEERSTAND

Wil jij ontdekken waar je weerstand echt vandaan komt? En wil je weten hoe je deze weerstand kunt oplossen op een manier dat jij tevreden bent? Dat je resultaten haalt die jou vervullen omdat je je vrij voelt en keuzes maakt die kloppen voor jou!

Schrijf je in voor deze ONLINE training.

  • Leer hoe weerstand ontstaat en wat de echte bron is;
  • Ontdek de sleutel naar oplossingen waarmee jij tevreden bent;
  • Hoe kun jij effectief communiceren, zonder toe te geven, zonder compromissen te sluiten;
  • Wat is er voor nodig om resultaten te halen die jou vervullen;
  • Voel en ontdek de vrijheid, terwijl je tegelijkertijd verbonden bent met anderen.

BESCHRIJVING

Elke situatie is anders en ieder mens is uniek.

  • Hoe kun je effectief communiceren en weerstand oplossen? Dat is de kunst!  Het vraagt allereerst inzicht en bewustwording van wat er onderhuids speelt. Door bewust te worden van je eigen menselijke “mechanismen”, ga je ontdekken wat er precies in de weg zit en waarom jij weerstand ervaart.
  • Is weerstand normaal? Ja. Heel normaal! Vanuit dat vertrekpunt krijg je tools aangereikt, zodat je deze weerstand zelf kunt doorbreken op een manier die werkt voor jou. En daarmee ook voor anderen. Van negatieve energie naar positieve energie, naar flow.
  • Leren door te ervaren. Dat beklijft. Je leert door bewust te worden van hetgeen er echt speelt. Daardoor ervaar je het ook. Geen theoretisch verhaal, maar ondervinden. Daardoor gaan de kwartjes vallen. Laat je verrassen en blijf je verwonderen over jezelf en anderen. Ontdek de mogelijkheden die jij in je hebt om het leven te leiden zoals jij het wilt. Vrij en ook samen. Win-win in optima forma.

Kosten: €238,00 inclusief BTW

Meld je direct aan en ga aan de slag. Maak het verschil in jouw leven, in het leven van je familie, vrienden, buurt, werk, land waar je woont.

Wat een leuk mens, vrolijk, duidelijk en erg prettig om naar te kijken. Training zit goed in elkaar en wordt erg duidelijk uitgelegd.. aanrader!

Sandra
Erg leuk en leerzaam. Best nog wel een eyeopener!
Angelique

Helder, praktisch en duidelijk

Andy

Prettige verschijning en stem. Vriendelijk overbrengen van informatie. Bedankt!

Jeanine

Zeer helder! Laat mij weer zien dat ik het reeds geleerde toch ook steeds weer op mezelf kan toepassen.

Jantine R