Hoe overbrug je de afstand
20 mei 2020 
1 min. leestijd

Hoe overbrug je de afstand

Hoe ervaar jij de afstand waar we nu mee te maken hebben? Het druist voor mijn gevoel zo in tegen onze behoefte aan vrijheid en verbinding. Ook al is het allemaal goed bedoeld.

Hoe overbrug je de fysieke en mentale afstand wanneer je elkaar niet kunt zien of mag aanraken?

Misschien raakt het je niet en zie je juist ook kansen door bijvoorbeeld online te werken, thuis te blijven, ervaar je zelfs rust door lege agenda’s.

Wat voor de één perfect is, is voor de ander een ramp.

Maar de behoefte aan vrijheid en verbinding blijft. Het zijn menselijke basisbehoeften.

Hoe krijg je dat voor elkaar wanneer je je beperkt voelt? Wat kun je doen om de fysieke afstand te overbruggen en je toch verbonden te weten?

Wanneer het niet goed voelt dan ervaren we dat per definitie als een probleem dat moet worden opgelost. Herken je dat?

Dit gevoel is altijd persoonlijk. Niemand die dat voor je kan oplossen. Natuurlijk zijn alle kaartjes, bloemen etc zeer welkom. Maar de onderliggende pijn is iets wat je alleen zelf kunt oplossen. En dat hoef je gelukkig niet alleen te doen.

In “Opgelost!” beschrijf ik precies hoe je dat doet, zodat je je weer vrij voelt en tegelijkertijd weer verbonden.

Vanuit die vrijheid kun je alles creëren, zoals jij dat wilt. De feiten veranderen er niet door, maar jouw beleving wordt een geheel andere. De methodiek helpt mij ook elke keer weer om door welke crisis dan ook te komen en er van te leren en te groeien.

Ondertussen groeit en bloeit de Rhododendron in onze tuin volop als nooit tevoren. De natuur herinnert mij altijd aan de cycli van het leven. Ik deel het graag met jou.

Op jouw geluk!

Alle liefs,

Chiquita

Over de schrijver
Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet.Shit happens. Vaak denken we dat je er mee moet leren leven. Het is niet anders. Ik dacht dat ook.Totdat ik ontdekte dat je de impact van een gebeurtenis kan oplossen naar volle tevredenheid, vrij en verbonden.Wanneer je het anders wilt, dan kan het ook anders.
Reactie plaatsen