Innerlijk conflict
23 februari 2017 
0 min. leestijd

Innerlijk conflict

Het lichaam liegt niet. Wanneer het niet goed voelt, dan ervaren we dat als een probleem dat opgelost moet worden. Maar wat is eigenlijk het probleem? En wat is de oplossing? Het is niet zo eenvoudig, maar wel zo prettig wanneer je zelf in staat bent het echte probleem effectief kunt oplossen, zodat je ontspannen verder kunt.

Onlangs had ik een coachingsgesprek met Indra, een jonge onderneemster die graag stappen wilde zetten in haar onderneming. Het leek haar niet te lukken. De frustratie en machteloosheid nam meer en meer toe. Waar gaat het om? Faalangst? Kennis? Inzet? Je kunt het allemaal bedenken voor een ander. Maar uiteindelijk ben je zelf degene die het antwoord weet.

Indra deelt (in de vlog van deze week) haar ervaring over ons gesprek. Er is weer ruimte voor groei!
Ik wens je veel inspiratie.

Over de schrijver
Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet. Shit happens. Vaak denken we dat je er mee moet leren leven. Het is niet anders. Ik dacht dat ook. Totdat ik ontdekte dat je de impact van een gebeurtenis kan oplossen naar volle tevredenheid, vrij en verbonden. Wanneer je het anders wilt, dan kan het ook anders.
Reactie plaatsen