Voorbeeld Blogbericht
27 oktober 2018 
0 min. leestijd

Voorbeeld Blogbericht

Dit is een voorbeeld van een eerste blogbericht. Je kunt deze vinden onder ContentBlog Posts in je Phoenix beheer. Wil je het design van je blog wijzigen? Ga dan naar je Phoenix Dashboard en selecteer de Blogpost template.

Beginnen met een plaatje

Dit blogbericht begint met een plaatje welke ingesteld staat als “Featured Image“, daarmee geef je jouw blog wat meer kleur en nodig je meer uit tot lezen (een plaatje zegt meer dan duizend woorden).

Kop 2

In een blogbericht kun je tussenkoppen gebruiken, in de editor zie je dat je kunt kiezen uit verschillende koppen.

Kop 3

Deze tussenkoppen geven wat structuur en overzicht maar dragen ook bij aan de zoekmachine vriendelijkheid van je blogbericht. We raden je aan om alleen Kop 2 en Kop 3 te gebruiken.

Categorie

Je ziet dat deze blogpost in de categorie “Voorbeeldcategorie” staat. Onder ContentBlog Categories in je Phoenix beheer kun je deze categorieën beheren. Geef je categorie ook een goede titel en omschrijving mee zodat je beter gaan scoren in Google.

Over de schrijver
Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet. Shit happens. Vaak denken we dat je er mee moet leren leven. Het is niet anders. Ik dacht dat ook. Totdat ik ontdekte dat je de impact van een gebeurtenis kan oplossen naar volle tevredenheid, vrij en verbonden. Wanneer je het anders wilt, dan kan het ook anders.
Reactie plaatsen