Winnen met dwarsliggers.
04 juli 2019 
in Blogs
0 min. leestijd

Winnen met dwarsliggers.

Regelmatig begeleid ik (sport)teams. Dat doe ik met veel plezier. Ik kan mijn mediation- en coachvaardigheden optimaal inzetten.

Wat doe je bijvoorbeeld wanneer er iemand in het team dwars ligt? Hoe los je dat op als coach?

Ik moest denken aan een situatie waarin ik een jongensteam coachte en een aantal spelers zich bij mij kwamen beklagen over een medespeler. Het leek zo onschuldig, maar een strijd binnen het team is niet waar ik op zat te wachten.

Mooi moment om er een vlog over te maken: Winnen met dwarsliggers.

 

Over de schrijver
Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet. Shit happens. Vaak denken we dat je er mee moet leren leven. Het is niet anders. Ik dacht dat ook. Totdat ik ontdekte dat je de impact van een gebeurtenis kan oplossen naar volle tevredenheid, vrij en verbonden. Wanneer je het anders wilt, dan kan het ook anders.
Reactie plaatsen